Om os

Vores historie

Firmaets oprindelige start var i 1939 da der blev etableret vognmandsforretning med lastbiler på Nørholmsvej 164, hvor Brdr. Davidsens Rute & Turist-service A/S også ligger den dag i dag. Firmaet er familieejet og i flere generationer hvor det altid har betydet meget for alle generationer at kunne holde kvaliteten i top, have rene og velholdte busser og slå på det kunderne kan lide nemlig købmands skab på Nordjysk!

Brdr. Davidsens Rute & Turist-service startede tilbage i 1959. Her blev der mest kørt taxikørsel og lastbilkørsel men i 1967 var firmaet så heldige at få skolekørslen fra Nørholm til Frejlev skole, da Restrup Enge skole lukkede. Det var en stor dag da den første bus rullede ud i gaderne som skolebus.

Gamle busser

Herefter gik det stærkt for firmaet og snart blev de første turist ture til Tyskland kørt.
Der kom meget kørsel med skoler foreninger osv., hvilket i dag også er en stor del af Brdr. Davidsens kunder.

I dag kører Brdr. Davidsen Rute & Turist-service A/S både skolekørsel, rutekørsel, turistkørsel, liftbuskørsel, flexkørsel samt vores partybuskørsel. Med vores mange års erfaring vil det glæde os at hjælpe dig med din næste buskørsel uanset om du skal på udflugt, fra A-B eller om du skal noget helt tredje.

Kontakt os

Ring på telefon 98 34 19 00 hvis du har spørgsmål til vores services eller send en besked via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.