Vores busser

Vores busser

Vi har busser der passer lige fra 19 til 57 personer. Er i en større gruppe er det også mulighed for kørsel i en dobbeltdækker som kan rumme 78 personer.
Vores liftbus har plads til op til 10 kørestole og samtidig er der stadig siddeplads til ca. 25 personer.

Skulle du have brug for lidt ekstra luksus på turen kan vi også være behjælpelige med en stewardesse til servering af mad og drikke.
Busserne vedligeholdes på eget værksted, så vi med sikkerhed ved at vores busser altid er 100% drift sikre.

Vi tilbyder både buskørsel i ind og udland. Så skal din forening, institution, klub eller skole på tur klarer vi også den. Vi tilbyder:

Turistkørsel

En tur for dig og din gruppe der gerne vil på en flere, hel eller halvdags udflugt eller om i skal fra A-B er vi også parate til dette. Vi er gerne behjælpelige med at sætte en udflugt sammen til jer efter jeres ønsker. Vi har også rigtig mange gode udflugter på programmet som vi har gode erfaringer med – både til halv og heldags ture.

Liftbuskørsel

Vi tilbyder kørsel i liftbus, så det er muligt for alle i gruppen at komme med på samme udflugt. Og med vores erfaring har vi et godt kendskab til hvilke udflugtsmål der er tilgængelige for kørestolsbrugere eller gangbesværede. Vores chauffører er veluddannede og har stor erfaring med liftkørsel.

Partybuskørsel

Skal du holde fest eller lave et festligt indslag, har vi bussen der passer til dit arrangementet. Så alt imens hjulene ruller, musikken spiller og i fester og hygger, kommer I frem til Jeres destination. Vores partybus er meget populær og heri findes både toilet, køkken, sofaer, musik, disco lys, røgmaskine og ikke mindst et køleskab til jeres kølige drinks. Det eneste I behøver at medbringe til turen er jeres gode humør og drikkevarer.

Kontakt os

Ring på telefon 98 34 19 00 hvis du har spørgsmål til vores services eller send en besked via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.