Hvorfor os?

Hvorfor vælge os?

Brdr. Davidsen Rute & Turist-service A/S er et busselskab der kan tilbyde rigtig mange ting. Samtidig ved vi hvad vi står for og har gode veluddannede chauffører med fokus på kundeservice som vi gerne vil det hos Brdr. Davidsen. Vi sætter sikkerheden højt & med vores mange års erfaring og vores dygtige chauffører, giver vi dig en god køreoplevelse med Brdr. Davidsen.

Når du skal vælge busselskab kigger kunderne på sikkerhed og tryghed og det kan vi stå 100% inde for.
Vi sætter pris på alt kørsel og vil altid gøre vores til at vores kunder vil få den bedste bustursoplevelse.
Vi er altid til at snakke med, så din tur bliver tilpasset efter dine behov. Hos os er en aftale en aftale og i kan trygt stole på at vi med vores erfarne personale ved hvad vi har med at gøre.

turistkørsel nordjylland

Vi hjælper gerne med at tilrettelægge turen og kommer også gerne med forslag til udflugtsmålet eller hotelopholdet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud enten på telefon 98341900, via vores kontaktformular eller på info@brdr-davidsen.dk, så finder vi det bedste til dig og din gruppe. Vi er altid behjælpelig med at tilrettelægge turen.

Kontakt os

Ring på telefon 98 34 19 00 hvis du har spørgsmål til vores services eller send en besked via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.